laupäev, 28. mai 2011

Elu

Pean ausalt tunnistama, et esmaspäevane eksam tekitas minus midagi kirjeldamatut. Kahju, et see nii ruttu läbi sai, neljakümne minutiga, kogu aasta pingutus. Ja samas oli see võimas. Mitte kordagi oma elu jooksul varem pole ma laval tundnud midagi sellist. Närv, kokkuvõtmine, Muusika. Klaver näis laval olles nii teistsugune. Haa. Ja pärast räägiti, et mu pea kohal tiirutas herilane. Ja kui ma "Vihmalaulu" mängisin, hakkas väljas sadama. Aga ma ise ei saanud midagi aru. Olid ainult mina, klaver, Tubin, Haydn, Chopin, Šostakovitš ja Rahmaninov.

laupäev, 21. mai 2011

[Lõhn]

Arvuti kõrval laua peal on mu kõige lemmikumad lilled, maikellukused. Nad lõhnavad nii paganama pead segi ajavalt ja intensiivselt. Eile käisime Põlvas, mis oli väga vahva. Sealses saalis oli kerge mängida ja sõbralikult võeti vastu. Ja mida ilu bussi aknast välja vaadates??? Oleks tahtnud lihsalt nende võilille- ja rapsipõldude sisse ära kaduda. Aga täna on uus ja homme ka veel uus päev. Ja siis...:)

esmaspäev, 16. mai 2011

Ilusat kevadet

Möödunud nädal tekitas kergelt peapööritust. Süda läikis ja hirm oli nahavahel. Jõudsin igasuguseid asju ära unustada, kaotada, unine olla, erk olla, väsinud olla, esineda terve eksamikavaga kaks päeva järjest, sooritada kaks tähtsat eksamit, käia meistrikursustel, käia tavalistes tundides, harjutada, proove teha, pabistada, rahuneda, ilusat ilma nautida, vihmast ilma nautida. Laupäeval magasin 12 tundi. Täna tegin aias veidi tööd. Kulub ära.
Homme: kammer, generaali arvestus, eriala.
Terveks nädalaks: 19 - Ülikooli Aulas esinemine, 20 - Põlvas lõpukava. Annaga proovid. Kontsertmaaster.
Midagi ma tahtsin veel kirjutada, aga... mul lihtsalt ei ole meeles.
Ahjaa, eurokas oli ka. Traditsioonid, traditsioonid. Mu arust on võidulaul veidi "Brief and beautiful" i meeleolus. Seepärast nii läkski. Mina tean. Just-just.
Lennutage siis fantaasiat ka.

laupäev, 7. mai 2011

23. aprillil..

 .. käisin pildistamas.